YIW minimal

Célunk a felhasználói igények maximális kielégítése, amit megbízható
és hatékony közös munkával érünk el.

Cégtörténet

Az FDS Tanácsadó Kft. 1999. áprilisában alakult.

Fő szakmai profilja a vállalatirányítás, tervezés, költséggazdálkodás és cégértékelés területén végzett tanácsadói tevékenység. Partnereink között magántulajdonú közepes- és nagyvállalatok éppúgy megtalálhatók, mint állami tulajdonú vállalatok és költségvetési intézmények.

A cég 2001 és 2007 között a szoftver tulajdonos ALG Software felvásárlásáig a Metify ABM és Activity Analysis - ma
SAP BusinessObjects Profitability and Cost Management (SAP BO PCM) - költségelemző szoftverek kizárólagos forgalmazója volt Magyarországon és a környező országokban. Az értékesítés mellett a szoftverek supportját és komplett vállalati bevezetését is elvégeztük. Ezáltal komoly tapasztalatokra tettünk szert a telekommunikációs, a banki, a kiadói és nyomdai ágazatok költséggazdálkodása terén.

Vezetői információs rendszerek kialakításával támogattuk egyes partnereinknél a vállalatirányítási folyamatokat és egyedi megoldásokkal segítettük a vállalati tervezési és kontrolling területeket.

Mindezen tapasztalatokra építve fejlesztettünk ki 2008-ban egy új, a tevékenység alapú költségelemzésre és tervezésre szolgáló szoftvercsaládot, az ABC Decision-t.

Ennek bevezetése során kerültünk kapcsolatba a felsőoktatási ágazattal és a speciális igények kielégítésére létrehoztuk a szoftver egyetemekre és főiskolákra szabott változatát is.

2001 és 2010 között felvehető tárgyként oktattuk a Tevékenység alapú költségelemzés gyakorlati megvalósítását Metify ABM szoftverrel a Budapesti Corvinus Egyetem számvitel szakirányú hallgatóinak.
Oktatási tapasztalatunkat bővítette az
ABC Decision - Activity és az SAP BO PCM szoftverek bevezetésekor elvégzett felhasználói oktatás.

A kis-és középvállalkozások, a KKV-k számára kialakítandó vezetői döntéstámogató rendszerek és komplex üzleti intelligencia alkalmazások fejlesztése és bevezetése során szakmai partnerünk a Diagnózis Tanácsadó Társaság és a United IT Kft.

2012 végén partneri megállapodást kötöttünk az IFUA Horváth & Partners Kft.-vel az SAP BO PCM tevékenységköltség management szoftver bevezetés közös megvalósítására ügyfeleik körében.

Ügyefeleink

és még számos elégedett vállalat