YIW minimal

Print design

ABC Decision - Activity

A szoftvercsalád a kis és középvállalatok számára nyújt ideális megoldást.

Az ABC Decision szoftvercsaládot fejlesztő csapatunk az Armstrong Laing cég felvásárlása (és egyes termékeinek a piacról való kivonása) után, a megszerzett tapasztalatokkal és eredményekkel felvértezve vágott bele 2008-ban az ABC Decision szoftvercsalád létrehozásába. A szoftver első sikeres bevezetésére 2009-ben került sor a Budapesti Corvinus Egyetemen.

Az ABC Decision szoftvercsomag moduljai:
- ABC Decision - Activity : Modellező és kalkulációs célszoftver
- ABC Decision - Budgeting : Költségtervező szoftver modul
- ABC Decision - Controlling : Komplex alkalmazás és keretrendszer

Termék weboldala Felsőoktatási kontrolling (PDF)

Print design

SAP BusinessObjects Profitability and Cost Management (SAP BO PCM)

Az SAP BO PCM alkalmazás nagyvállalatok számára nyújt hatékony segítséget. Használatával a szervezetek - a pénzügyi szolgáltatóktól a közszféráig - növelhetik a vállalati költségek átláthatóságát.

Az alkalmazás segítségével a működés erőforrásai és kapacitásai a szükséglethez igazíthatóak. Ezáltal növelhető az árbevétel és a vállalkozás legjövedelmezőbb dimenzióira összpontosíthat, például a termékekre, ügyfelekre és az értékesítési csatornákra. Az alkalmazás felhasználóbarát, gyors és hatékony modellezést biztosít. A megbízható, igény szerinti elemzés és szcenáriómodellezés alapos áttekintést nyújt a költségeket és jövedelmezőséget befolyásoló tényezőkről. A tevékenységközpontú funkcionalitás erőteljesen támogatja a jövedelmezőségi és költséggazdálkodási tevékenységeket.

Az SAP BO PCM mind SAP-, mind nem SAP megoldásokkal integrálható.

Termék weboldala Üzleti bemutató (PDF) Technikai leírás (PDF)